Profiel

Ergolift is opgericht in 1999 door een groep gedreven mensen die reeds jarenlang in de branche werkzaam waren. Door de bundeling van kennis op het gebied van gevelonderhoudsinstallaties kon een succesvolle start worden gemaakt. Kort na de start werd de eerste mijlpaal gezet door opdrachtverwerving van de grote vastgoedbeleggers en de Rijksgebouwendienst die het vertrouwen aan Ergolift schonken.

De missie van Ergolift is helder: Het leveren van oplossingen voor het bereikbaar maken van glas- en geveldelen van gebouwen waarbij wij onze producten optimaal kunnen inzetten.

ergolift

Strategische visie

  • Oplossingen bieden en geen product.
  • Een kompleet pakket van gevelonderhoudsinstallaties aan kunnen bieden.
  • Een kompleet pakket van veiligheidsvoorzieningen op daken kunnen aanbieden.
  • Turn-key projecten uitvoeren waarbij Ergolift alle werkzaamheden tot zich neemt zoals dakdekkerwerkzaamheden, elektravoorzieningen etc.

Onderscheiden

Ergolift wil zich in de branche onderscheiden door een project voor opdrachtverstrekking goed te doorgronden en daarmee een optimale offerte voor de glazenwasinstallatie te kunnen overleggen. Voordeel van deze werkwijze is dat meerwerken tot een absoluut minimum beperkt blijven en de opdrachtgever tegenvallers bespaart blijft.