Service en Onderhoud

Onderhoud

Gevelonderhoudsinstallaties staan meestal buiten en moeten regelmatig onderhouden worden om bij gebruik te kunnen werken.
Ergolift heeft ervaren monteurs die dagelijks deze installaties onderhouden, testen, smeren, controleren en beschermen tegen weersinvloeden.
Uit ervaring  en regelmatige trainingen zijn de medewerkers op de hoogte van de laatste regelgeving, nieuwste technieken en houden we de kennis actueel.
Monteurs van Ergolift zijn VCA gecertificeerd en zijn voorzien van screenings voor overheidsgebouwen, Generieke Poortinstructie en andere toegangsmaatregelen bij speciale instellingen.

Reparaties

Ergolift kan elk merk of fabricaat van gevelliften repareren en onderhouden. Door de ervaren medewerkers  en eigen engineering is Ergolift in staat om onderdelen te vervaardigen en te vervangen die niet meer verkrijgbaar zijn.
Hiermee kunnen installaties mogelijk langer in stand gehouden worden met een betrouwbare werking.
Onze elektronische specialisten kunnen omgaan met diverse besturingen (PLC’s) en deze aanpassen of ombouwen tot een betrouwbare installatie.
Reparaties die voortkomen uit planmatig of preventief onderhoud zoals staalkabels wisselen, revisie van takels en vervangen van schakelaars worden door Ergolift dagelijks uitgevoerd en zijn dus standaard werkzaamheden binnen het leveringspakket.

Storingen

Helaas kan het voorkomen dat een installatie niet werkt of tijdens gebruik uitvalt.
Via het storingsnummer 088-3746555 helpen wij u graag telefonisch verder en mocht dit niet lukken zorgen wij voor hulp op locatie. Na het verhelpen van de storing kan het voorkomen dat er een reparatie nodig is aan de installatie. Ergolift zorgt dan dat de installatie in veiligheid staat en zet de installatie buiten gebruik voor uw veiligheid en die van anderen.
Een servicecontract met Ergolift zorgt ervoor dat wij op de hoogte zijn van de werking van uw installatie en hiermee u vanaf de melding beter van dienst kunnen zijn

Servicecontract

Ergolift biedt u de mogelijkheid om voor uw gevelonderhoudsinstallatie een servicecontract af te sluiten. Met een servicecontract heeft u recht op directe hulp bij storingen, reparaties met garantie en gratis bediening van een monteur bij keuringen.
Verder houdt Ergolift bij dat de onderhoudsbeurten op tijd worden ingepland en biedt u de mogelijkheid voor een meer jaren onderhoudsbegroting (MJOB).
Kortom met een servicecontract bent u verzekerd van vakkundige hulp en verhoogt de bedrijfszekerheid van uw installatie.