Gevellift voor nieuwbouw Efficiënt en veilig gevelonderhoud

Gevel­onderhouds­installaties voor nieuwbouw

Het wordt steeds drukker op het dak. Zonne­panelen, windmolens, klimaat­installaties, gevelonderhouds­installaties, etc. Bij het ontwerp van een nieuw gebouw is een goede dak­indeling onmisbaar. Ergolift weet dit als geen ander. Vanaf de ontwerp­fase denken we met je mee, maken we de berekeningen voor de maximale dak­belasting en leveren we technische tekeningen van onze gevelonderhouds­installaties. Hoe het onderhoud op hoogte efficiënt en veilig ingeregeld kan worden is sterk afhankelijk van het gebouw en zijn omgeving.

Veilig werken op topniveau

Als specialist in gevelonderhouds­installaties kunnen we je exact aangeven wanneer een gebouw uitgerust dient te worden met een gevelonderhouds­installatie. Of je voor jouw project input nodig hebt voor je schets, definitief ontwerp, technisch ontwerp of kosten­raming, wij kunnen je adviseren en ondersteunen zodat ook jouw gebouw veilig en efficiënt onderhouden kan worden. Wij zijn benieuwd naar je uitdaging en helpen je graag. Vraag een vrijblijvend advies­gesprek aan met één van onze specialisten!

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Alles onder één dak

 • Schetsfase

  In de schetsfase heb je technische kennis nodig en moet je rekening houden met het gevel­onderhoud van je gebouw. Als sparring­partner van architecten en project­ontwikkelaars brengen we advies uit over de vereiste bereikbaar­heid en maximale dak­belasting. Samen met een eerste opzet van het bewassings­plan vormt dit de basis voor een ontwerp­schets dat rekening houdt met de wettelijke (veiligheids-) eisen.

  Bewassingsplan aanvragen
 • Definitief ontwerp

  In de schetsfase hebben we een bewassings­plan opgesteld met input voor de bereikbaar­heid en maximale dakbelasting. Gebaseerd op deze input kunnen we de optimale positie en benodigde dakruimte voor jouw type gevelonderhouds­installatie bepalen. De belangrijkste elementen voor het opstellen van een dakindeling heb je nu inzichtelijk.

  Adviesgesprek aanvragen
 • Technisch ontwerp

  Je definitieve ontwerp is goedgekeurd en de bouw­vergunning is verleend. Nu is het zaak om de technische specificaties van je gevelonderhouds­installatie in detail uit te werken. We nemen de dak­indeling door, berekenen de exacte dak­belasting en bepalen de vereiste vlucht en sterkte van de installatie. Kortom, alles wat je nodig hebt voor je bestek.

  Adviesgesprek aanvragen
 • Kostenraming

  Voor er gebouwd gaat worden moeten de kosten in beeld worden gebracht. Wij denken graag mee aan de juiste oplossing voor jouw gebouw. Omdat we bij Ergolift het hele proces van ontwerp tot en met installatie onder 1 dak hebben, kunnen we snel schakelen. Om een kosten­raming op te zetten hebben we een technisch ontwerp nodig. Vanzelf­sprekend gaan we discreet om met de informatie. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

  Vraag een offerte aan
 • Service & onderhoud

  Gevelonderhouds­installaties staan vaak buiten en moeten onder­houden worden. Door het onderhouden van je gevelonderhouds­installatie wordt de kwaliteit en de veiligheid van je installatie gewaar­borgd. We bieden service en onderhoud voor jouw gevellift, ongeacht welk merk of fabricaat. Klik hieronder voor meer informatie over service en onderhoud van jouw installatie.

  Meer informatie

Vak­kundige ont­werpers

Bij elk nieuwbouw­project is een kwalitatieve dak­indeling van groot belang. Het berekenen van de exacte dak­belasting, het bepalen van de vereiste vlucht en sterkte van de installatie en het maken van een railbaan­berekening zijn allemaal zaken die goed voor elkaar moeten zijn voor we daad­werkelijk het dak op kunnen.

Om deze onmisbare zaken goed voor elkaar te hebben, maken onze specialisten een vakkundig ontwerp. In de video hiernaast kun je zien hoe onze specialisten dit in praktijk brengen.

Jouw partner

 • Kennis

  We kunnen je onder­steunen van schets tot ontwerp. We hebben alle kennis in huis, van A tot Z. Op het gebied van gevelonderhouds­installaties zijn we daarmee de absolute specialist. Voor vragen over het ontwerp, een optimale dak­indeling of het type installatie om je gebouw veilig te onder­houden, hebben we specialisten in huis die deze kunnen beantwoorden.

 • Veiligheid

  Veilig werken op top­niveau is ons motto. We doen dan ook geen enkele concessie op veilig­heid. De gevel van je toekomstige gebouw moet op een veilige manier te bereiken en te onder­houden zijn. Al onze installaties voldoen daarom ruim­schoots aan de wettelijk gestelde veiligheids­eisen en CVG adviezen.

 • Sparringpartner

  Onze specialisten hebben jaren­lange ervaring in het ontwerpen, bouwen en installeren van diverse gevelonderhouds­installaties en rails. Voor zowel architecten, project­ontwikkelaars en aannemers zijn we een geschikte sparring­partner voor advies en ondersteuning bij jouw uitdaging.

Referentie­­projecten

Referentie bekijken
 • Gevellift voor nieuwbouw

 • Rotterdam, Nederland

Referentie bekijken
 • Gevellift voor nieuwbouw

 • Leiden, Nederland

Referentie bekijken
 • Gevellift voor nieuwbouw

 • Leiden, Nederland

Alle referenties bekijken