Werken bij Ergolift Werken op topniveau

Werken op topniveau

Ben jij iemand die elke dag op topniveau wil werken? Dan pas je misschien goed bij Ergolift. Wij werken dagelijks op topniveau. Niet alleen door onze innovatieve installaties die we op de daken van onze klanten zetten, maar ook op onze productie­locatie en kantoor in Staphorst werken we dagelijks op topniveau.

We streven ernaar om elkaar elke dag iets beter te maken. We zetten ons iedere dag opnieuw in voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers en partners. We creëren en bouwen met inzet van onze expertise en ervaring samen aan nieuwe, veiligere en betere oplossingen, omdat ze naadloos aansluiten bij de behoefte van onze klant. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers groeien en hier geven we ze ook de ruimte voor, zodat we allemaal kunnen blijven werken op topniveau.

Bekijk onze vacatures

Elkaar iedere dag iets beter maken

Vanuit de overtuiging dat we elkaar iedere dag iets beter maken gaan we dagelijks te werk. We bieden jou als nieuwe medewerker de kans om jezelf te ontwikkelen en onder­steunen je waar we kunnen middels ons programma Werkgeluk.

  • Persoonlijke ontwikkeling

  • Werken met experts

  • Veilig werken