Ontdek 25 & 35 jaar vakmanschap op onze Open Dag

Welkom bij Ergolift en Stameta, waar we respectievelijk 25 en 35 jaar vakmanschap vieren in de wereld van gevelonderhoudsinstallaties en metaalbewerking. We nodigen je van harte uit om te bekijken hoe wij altijd op topniveau werken tijdens onze open dag op 12 april 2024. Op deze dag krijg je een exclusief kijkje achter de schermen bij Ergolift en Stameta. Ontdek hoe onze gevelonderhoudsinstallaties worden ontworpen en geproduceerd, en welke geavanceerde technieken en duurzame innovaties we gebruiken in de metaalbewerking.

Daarnaast kun je kennis maken met het team achter Ergolift en Stameta, inclusief onze ervaren vakmensen die elke dag werken op topniveau. Stel al je vragen, deel je ideeën en laat je inspireren door onze specialisten. Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Op de open dag is er ook de mogelijkheid om vrijblijvend in gesprek te gaan met HR om eventueel ons team te komen versterken. Tijdens deze open dag kun je ook genieten van diverse activiteiten en presentaties, waaronder live metaalbewerking en de werking van een gevelonderhoudsinstallatie.

Kortom, onze open dag belooft een boeiende en inspirerende ervaring te worden voor iedereen die geïnteresseerd is in gevelonderhoudsinstallaties, metaalbewerking en vakmanschap in het algemeen. Ook zijn er hapjes en drankjes aanwezig. Mis dit unieke event niet en bezoek onze open dag!

Datum: 12 april 2024

Tijd: Inloop van 14:00 - 20:00 uur

Locatie: Ergolift B.V. & Stameta B.V.
Weth. Buitenhuisstraat 2
7951 SM Staphorst

Werken op topniveau

Ergolift en Stameta staan al jaren bekend in de markt als leverancier van veilige, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige gevelonderhouds­installaties en metaaloplossingen. Onze werkwijze is erop afgestemd dat wij in overleg met de klant altijd kiezen voor veiligheid van de gebruikers en onze mensen.

We streven ernaar om elkaar elke dag iets beter te maken. Samen gaan we opzoek naar de beste oplossing voor de klant. We produceren alles onder één dak in onze productielocatie in Staphorst.

We hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan en zijn bezig om onze locatie te verduurzamen. Zo hebben we een fiberlaserinstallatie met eigen stikstofgenerator geplaatst en zijn we bezig met het plaatsen van een windturbine. Dit en nog veel meer presenteren wij graag aan je op 12 april!

Kun je niet wachten en wil je meer weten over werken bij Ergolift of Stameta? Lees dan snel meer door hier te klikken.

Ontdek onze projecten

Referentie bekijken
  • Gevellift vervangen

  • Groningen, Nederland

Referentie bekijken
  • Gevellift voor nieuwbouw

  • Leiden, Nederland

Referentie bekijken
  • Gevellift voor nieuwbouw

  • Leiden, Nederland

Referentie bekijken
  • Gevellift vervangen

  • Eindhoven, Nederland

Alle referenties bekijken